U bent hier: Home > Over mij

Over mij

Als dragende kracht achter uitvaartzorg Anita Seuren, geef ik vorm aan de persoonlijke wensen van de familie voor een passend afscheid. Ik zal met u meedenken, benoem de mogelijkheden en regel voor u de praktische zaken. Te allen tijde kunt u op mij terugvallen en samen maken we stap voor stap het afscheid dat u voor ogen heeft.

Soms vraagt een afscheid om speciale wensen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale locatie, bijzondere woorddienstbegeleider of uitzonderlijk rouwvervoer. Om aan alle wensen te kunnen voldoen, werk ik samen met zorgvuldig gekozen professionals. Samen kunnen we een traditionele, een iets minder traditionele en zelfs een uitvaart met hele unieke wensen realiseren. Daar waar de ene familie het eenvoudig en sereen wil, kiest een andere familie voor een kleurige en uitbundige uitvaart. Alles is mogelijk en op die manier wordt het afscheid een mooie weerspiegeling van het leven van de overledene.

Ondanks al deze samenwerkingen blijf ik het aanspreekpunt voor de familie en kunt u altijd bij mij terecht met uw vragen. Samen met mijn team sta ik aan uw zijde in intense tijden.

Anita Seuren
06-10870706
info@anitaseurenuitvaartzorg.nl 

Horst aan de Maas

Anita Seuren Uitvaartzorg (portret van Anita)